De Bootshop, dé veelzijdige watersportwinkel in Kerkdriel

Woont u in de buurt of bent u toevallig aan het varen op de Maas en bent u op zoek naar een winkel om wat inkopen te doen? Dan kunt u het beste even aanmeren bij de jachthaven van Van Gent Watersport. Naast ons gezellige Paviljoen 212 bevindt onze watersportwinkel in Kerkdriel met een veelzijdig assortiment zich ook in de jachthaven. De watersportwinkel is dé watersportartikelen winkel in Kerkdriel en omgeving!

Grote watersportzaak in recreatiegebied de Zandmeren

Van Gent Watersport gelegen in het midden van recreatiegebied de Zandmeren is een ideale locatie om watersportartikelen aan te schaffen. U kunt bij onze grote watersportzaak terecht voor een veelzijdig assortiment. Uiteraard kunnen wij u helpen aan de meest praktische benodigdheden voor uw schip. Hierbij kunt u denken aan diverse merken verf, bijboten, motoren, accu’s, bootaccessoires, waterkaarten en nog veel meer. Tevens is het leuk om hier gewoon eens rond te kijken en u te laten inspireren door ons veelzijdige aanbod aan decoratie artikelen.

Wilt u iemand verrassen met een leuk cadeau? Ook dan zult u in onze watersportwinkel zeker slagen. Wij hebben diverse leuke cadeauartikelen voor u beschikbaar. Als u géén keuze kunt maken, kunt u altijd kiezen voor onze cadeaubonnen. U kunt deze opwaarderen met een bedrag naar keuze. Vraag naar onze klantenkaart om aanspraak te maken op aantrekkelijke kortingen gedurende uw volgende bezoek.

Open op zondag

Onze watersportwinkel in Kerkdriel is zowel over land als via het water goed te bereiken. De winkel is gedurende de zomermaanden van dinsdag tot en met zondag tot 18:00 uur geopend, de watersport winkel is open op zondag. Van 1 oktober tot 1 april sluiten we om 17:00 uur en zijn we op maandag gesloten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de winkel of over ons assortiment. U kunt ons bereiken via: 0418633057.