Winterberging en Onderhoud

Bent u op zoek naar winterstalling voor uw schip? Wij hebben een overdekte en niet overdekte winterstalling beschikbaar. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op dan kunnen we kijken of er nog vrij plekken beschikbaar zijn voor de winter van 2023/2024.

Uiteraard verzorgen wij ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw boot tijdens de wintermaanden. In deze periode is de Bootshop geopend voor diverse scheepsbenodigdheden en onderhoudsproducten.

Ligplaatsen haven

Reparatie en onderhoud

Openingstijden

In de winterperiode mag er in de hallen niet gewerkt worden. Vanaf 9 april kunnen wij uw boot weer binnen plaatsen voor doe-het-zelf werkzaamheden. In het havencafé kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie tijdens het klussen.

  • Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur.
  • De winterberging valt in de periode 1 oktober tot 31 maart.
  • Openingstijden stallingsterrein: Maandag t/m zondag van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Tarieven winterstalling

Bootlift

Botenlift aanwezig

Voor schepen tot 40 ton

Met onze Roodberg PH 40 botenlift kunnen wij schepen tot 40 ton kranen. Na afspuiten van het onderwaterschip wordt de boot op een stallingsbok geplaatst. Met het Nautitrans hydraulisch boottransportsysteem wordt de boot zorgvuldig naar het stallingsterrein vervoerd of in een van onze overdekte hallen geplaatst.

Het gebruik van de botenlift evenals het stallen van een boot geschiedt op eigen risico. Al onze klanten dienen voor hun eigendommen ALL-risk verzekerd te zijn. Alle werkzaamheden die door Van Gent Watersport worden uitgevoerd gaan volgens de algemene HISWA voorwaarden.

Aanvraagformulier winterstalling

Uw gegevens
Gegevens schip
Kalender 
Kalender 

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.