Dé jachthaven aan het mooie recreatiegebied 'De Zandmeren'

Van Gent Watersport is een jachthaven gelegen aan de zandmeren in Kerkdriel. We bieden naast een grote jachthaven, alles op het gebied van boten, berging en onderhoud. Of u nu een dagje gaat varen of een vaste ligplaats zoekt, wij bieden het allemaal. Onder genot van een drankje kunt u de dag afsluiten in paviljoen 212. Van Gent watersport biedt alle kennis en professionaliteit zodat u onbezorgd kunt varen en eindeloos kunt genieten.

coronavirus-2-1-1000x562.jpg

Maatregelen omtrent COVID-19

Een overzicht

In navolging van de instructies en de aangescherpte maatregelen van de regering moeten we ons allemaal concentreren op de vraag hoe we onze gezinnen, werknemers en gasten het beste kunnen beschermen en ondersteunen in deze onzekere tijd.
We moedigen u aan om thuis te blijven, om de sociale instructies op te volgen en alleen te reizen als het echt noodzakelijk is.
Daarom hebben we aanvullende maatregelen genomen om onze klanten, ons personeel en uw boten veilig te houden.
Wij hopen u zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen begroeten. Voor nu zorg goed voor jezelf en elkaar.
Team van Gent Watersport

Bekijk onze maatregelen omtrent COVID-19

Omgeving 'De Zandmeren'

Van Gent Watersport ligt in het mooie gebied 'De Zandmeren' dit rustieke stukje water aan de Maas biedt de mogelijkheid voor een dagje plezier aan het water, of een goede ligplaats voor je boot.

Faciliteiten

Alles wat je nodig hebt

Van Gent Watersport heeft diversie faciliteiten te bieden, zoals: 

  • Douches en toiletruimtes 
  • Eigen elektra aansluiting 
  • Watertappunten
  • Gratis WIFI
  • Diverse restaurants
  • Afgesloten parkeerterrein

Bekijk alle faciliteiten

botenlift.jpg

Van Gent Marine service

De beste zorg voor uw boot

Van Gent marine service is een flexibel en dynamisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanleggen en onderhouden van scheepstechniek.

Voor het installeren van boeg-/hekschroeven, scheepsmotoren, verwarming (hetelucht of cv-systemen), vuilwatersystemen en generatoren bent u bij ons op het juiste adres.

Daarnaast verzorgen wij onderhoud en reparaties aan alle merken inboard-motoren, de technische installatie van uw jacht, verzekering schades, jachtschilderwerken, jachtinterieur aanpassingen en renovatie teakdekken; elke klus is voor ons een uitdaging.

Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen u alle A-merken leveren.

Ontdek onze service