Dé jachthaven aan het mooie recreatiegebied 'De Zandmeren'

Van Gent Watersport is een jachthaven gelegen aan de zandmeren in Kerkdriel. We bieden naast een grote jachthaven, alles op het gebied van boten, berging en onderhoud. Of u nu een dagje gaat varen of een vaste ligplaats zoekt, wij bieden het allemaal. Onder genot van een drankje kunt u de dag afsluiten in paviljoen 212. Van Gent watersport biedt alle kennis en professionaliteit zodat u onbezorgd kunt varen en eindeloos kunt genieten.

Faciliteiten

Alles wat je nodig hebt

Van Gent Watersport heeft diverse faciliteiten te bieden, zoals: 

  • Douche- en toiletruimtes 
  • Eigen elektra aansluiting 
  • Watertappunten
  • Gratis WIFI
  • Diverse restaurants
  • Afgesloten parkeerterrein

Bekijk alle faciliteiten

botenlift.jpg

Van Gent Marine service

De beste zorg voor uw boot

Van Gent marine service is een flexibel en dynamisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanleggen en onderhouden van scheepstechniek.

Voor het installeren van boeg-/hekschroeven, scheepsmotoren, verwarming (hetelucht of cv-systemen), vuilwatersystemen en generatoren bent u bij ons op het juiste adres.

Daarnaast verzorgen wij onderhoud en reparaties aan alle merken inboard-motoren, de technische installatie van uw jacht, verzekering schades, jachtschilderwerken, jachtinterieur aanpassingen en renovatie teakdekken; elke klus is voor ons een uitdaging.

Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen u alle A-merken leveren.

Ontdek onze service

SHOOT VAN GENT-80.jpg

Vacature

Op zoek naar een afwisselende baan?

We zijn op zoek naar een All round monteur! Heb jij interesse in de watersport en zoek je een afwisselende baan? Ga je uitdagingen niet uit de weg en denk je in oplossingen en niet en problemen? Reageer dan op onderstaande vacature.

vacature all round monteur