Dé jachthaven aan het mooie recreatiegebied 'De Zandmeren'

Van Gent Watersport is een jachthaven gelegen aan de zandmeren in Kerkdriel. We bieden naast een grote jachthaven, alles op het gebied van boten, berging en onderhoud. Of u nu een dagje gaat varen of een vaste ligplaats zoekt, wij bieden het allemaal. Onder genot van een drankje kunt u de dag afsluiten in paviljoen 212. Van Gent watersport biedt alle kennis en professionaliteit zodat u onbezorgd kunt varen en eindeloos kunt genieten.

blauwalg waarschuwing.png

Blauwalg waarschuwing

Recreatiegebied de Zandmeren

Zwemwater.nl heeft vanaf 3 augustus jl. een waarschuwing gegeven voor recreatiegebied de Zandmeren. Dit houdt in dat er een kans is op huidirritatie en maag- en darmklachten. Er is nog geen verbod afgegeven voor recreatiegebied de Zandmeren, dus zwemmen mag nog wel. Gaat u het water in? Zorg ervoor dat je geen water binnen krijgt en spoel je af na het zwemmen. U kunt gebruik maken van de douches bij de reddingsbrigade. Voor de laatste updates kunt zwemwater.nl in de gaten houden. 

Zwemwater.nl

Omgeving 'De Zandmeren'

Van Gent Watersport ligt in het mooie gebied 'De Zandmeren' dit rustieke stukje water aan de Maas biedt de mogelijkheid voor een dagje plezier aan het water, of een goede ligplaats voor je boot.

Faciliteiten

Alles wat je nodig hebt

Van Gent Watersport heeft diverse faciliteiten te bieden, zoals: 

  • Douche- en toiletruimtes 
  • Eigen elektra aansluiting 
  • Watertappunten
  • Gratis WIFI
  • Diverse restaurants
  • Afgesloten parkeerterrein

Bekijk alle faciliteiten

botenlift.jpg

Van Gent Marine service

De beste zorg voor uw boot

Van Gent marine service is een flexibel en dynamisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanleggen en onderhouden van scheepstechniek.

Voor het installeren van boeg-/hekschroeven, scheepsmotoren, verwarming (hetelucht of cv-systemen), vuilwatersystemen en generatoren bent u bij ons op het juiste adres.

Daarnaast verzorgen wij onderhoud en reparaties aan alle merken inboard-motoren, de technische installatie van uw jacht, verzekering schades, jachtschilderwerken, jachtinterieur aanpassingen en renovatie teakdekken; elke klus is voor ons een uitdaging.

Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen u alle A-merken leveren.

Ontdek onze service