Passanten

Jachthaven Van Gent Watersport is een perfecte uitvalsbasis voor passanten. Als passant bent u dan ook van harte welkom in onze jachthaven, u kunt bij ons terecht voor één overnachting of een verblijf van meerdere dagen. Tijdens uw verblijf bent u verzekerd van een mooie ligplaats op een centraal gelegen locatie.

Waterkant

Aanmelden als passant

Dit kan op verschillende manieren

Van Gent Watersport heeft diverse passantenplaatsen beschikbaar. Er zijn dan ook verschillende manieren hoe u zich kunt aanmelden als passant, zo kunt u van te voren bellen voor een passantenplaats 06 82451381. Wij zullen u dan telefonisch een plekje toewijzen en een havenmeester zal u dan op deze plek opvangen. U kunt onze plattegrond hier  vinden. 

Een tweede optie is dat u zich meldt bij onze meldsteiger, deze bevindt zich aan de D-steiger. Hier kunt u de intercom gebruiken om contact op te nemen met de havenmeester. Deze zal daarna samen met u een plek uitzoeken in onze haven.

Passantentarieven

€1,50 per strekkende meter per nacht

€1,60 toeristenbelasting p.p.n.

€2,50 elektra per nacht

SHOOT VAN GENT-65.jpg

Levendige omgeving

Zandmeren, altijd meer te beleven!

Met een van onze leenfietsen bent u binnen enkele minuten in het dorp waar u uitgebreid boodschappen kunt doen bij de bakker, slager en supermarkt. Bovendien treft u in het dorp diverse leuke winkeltjes zoals een drogisterij, slijterij en meerdere kleding- en bloemenzaken. In het dorp treft u ook diverse gezellige restaurants, terrassen en café's. Bovendien vormt onze haven het uitgangspunt voor mooie vaartochten richting de Biesbosch, Gorinchem, Heusden en 's-Hertogenbosch.

Sfeerfoto 2

Alles binnen handbereik

Jachthaven met alle faciliteiten

Onze jachthaven is van alle gemakken voorzien en vanuit de jachthaven kunt u mooie wandeltochten maken in het recreactie gebied "De Zandmeren". De jachthaven is gelegen in de Bommelerwaard, dit gebied is uitermate geschikt voor fietstochten door de natuur en haar prachtige dijklandschap. De jachthaven beschikt over sanitaire voorzieningen, WiFi, een wasserette, speeltuin voor kinderen en diverse andere faciliteiten. Ook kunt u heerlijk genieten van het mooie uitzicht over de haven onder genot van een drankje, hapje of ijsje bij Paviljoen 212.