Jachthaven aan de Maas

Bert van Gent, in 1979 nog mede- eigenaar van een zand- en grindhandel, heeft van jongs af aan gedroomd van een eigen jachthaven. In dat jaar is hij aan zijn droom begonnen met een kleine steiger voor 20 ligplaatsen. Na aansluiting van de gemeente bij het stadsgewest kreeg hij de vergunningen om een nieuwe jachthaven met 210 ligplaatsen te realiseren.

Om een totaalconcept aan de watersporter te kunnen bieden is er in 1983 begonnen met de bouw van een werkplaats. Ook werd er een winkelschip neergelegd waar men terecht kon voor de benodigde watersport artikelen voor de boot! Samen met zijn vrouw Ria heeft hij recreatiegebied ‘de Zandmeren’ op de kaart weten te zetten en is de kleine steiger inmiddels uitgegroeid tot een prachtig watersportcomplex met 450 ligplaatsen.

Buitenkant Paviljoen 212

Gastvrijheid en gezelligheid

In ons gezellige paviljoen kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of drankje

Ook op het terras is het heerlijk vertoeven. Vanaf het terras kunt u genieten van een uniek, prachtig uitzicht over de jachthavens.
Van Gent Watersport is een van de bedrijven in recreatiegebied ‘de Zandmeren’ en ligt centraal in een landschap van rivieren, dijken, polders, en mooie dorpen.

Paviljoen 212

De Zandmeren

Van Gent Watersport bevindt zich aan de zandmeren in Kerkdriel; een recreatiegebied aan de Maas met drie aaneengesloten plassen. Bent u benieuwd naar de omgeving? Bekijk dan het filmpje!