Yanmar

Sinds 2020 is Van Gent Watersport officieel Yanmar dealer. U kunt bij ons terecht voor nieuwe motoren, revisie, service en onderhoud. Diverse service onderdelen uit voorraad leverbaar.

Bij Yanmar is kwaliteit van essentieel belang voor het succes van de organisatie. Yanmar fabriceert betrouwbare dieselmotoren en is uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend merk.

Yanmar dieselmotoren tot 125 pk zijn de meest lichte en duurzame oplossingen voor zowel nieuwbouw als vervanging in motor- en zeilboten én sloepen. Wij leveren een uitgebreid aanbod voor uiteenlopende toepassingen. Daarnaast zijn de Yanmar diesel motoren van 150 tot 900 pk ook de meest lichte en duurzame oplossing voor nieuwbouw en vervanging in jachten met hoog vermogen. Alle Yanmar motoren zijn schoon, stil, innovatief en gemaakt voor een lange levensduur.

Yanmar en respect voor de natuur gaan hand in hand. Alle motoren zijn ontworpen met het oog voor het milieu, dit geeft de gebruiker het vaarplezier en minder belasting op het milieu.

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuwe Yanmar motor. Bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen.

Yanmar.jpg