SUP verhuur in recreatiegebied de Zandmeren, Kerkdriel

Suppen is één van de nieuwste trends in watersport. Bij Stand Up Paddle boarding bent u zowel sportief bezig als heerlijk aan het genieten van de omgeving. Heeft u interesse om deze vorm van watersport uit te proberen? Bij Van Gent Watersport kunt u terecht voor SUP verhuur in recreatiegebied de Zandmeren. U kunt contact met ons opnemen om te suppen!

SUP tocht over de plassen

De letters SUP zijn een afkorting van Stand Up Paddle boarding Hierbij staat u op een soort surfboard en beweegt u zich voort met behulp van een peddel. Als u voor het eerst op het board staat, zal u even moeten wennen om uw evenwicht te kunnen bewaren. Op het moment dat u dit “gevoel” letterlijk onder de knie heeft, kunt u zich richten op het voortbewegen over het water. U kunt dan denken aan een SUP tocht over de plassen van recreatiegebied de Zandmeren. Voor SUP verhuur kunt u bij ons terecht.

Van Gent Watersport voor paddle board verhuur

Het recreatiegebied de Zandmeren is een heerlijk gebied dat bestaat uit drie aaneengesloten plassen. Op deze plek is er voldoende ruimte om op alle niveaus te suppen. De jachthaven van Van Gent Watersport bevindt zich op een centrale plek in het recreatiegebied. Hier kunt u terecht voor paddle board verhuur. Losse verhuur is uiteraard mogelijk maar wij bieden ook sup les aan. Hierdoor krijgt u deze techniek uiteraard sneller onder de knie. Dit is zeker een optie die we aanraden aan mensen die deze vorm van watersport nog nooit beoefend hebben. Wilt u suppen in Kerkdriel? Neem dan snel contact met ons op!

U kunt de boards huren voor één uur, maar ook voor een hele dag of meerdere dagen. Na afloop kunt u onder genot van een lekker hapje en drankje bijkomen van uw ervaringen en napraten over uw avonturen in Paviljoen 212, ons gezellige restaurant met een terras aan het water. Informeer gerust naar de verschillende arrangementen die we aanbieden. We verhuren onze SUP boards uitsluitend in de zomerperiode, dus van 1 april tot 1 oktober. Onze jachthaven is zowel over land als via het water goed te bereiken.

Tarieven en beschikbaarheid

1 uur - €12,50
2 uur - €20,00
dagdeel (3 uur) €27,50
Hele dag (van 10:00 tot 17:00 uur) €50,00
Weekend €60,00
Week €90,00
Borg €50,00

Wil je graag een SUP reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0418633057.