Sloepverhuur in recreatiegebied de Zandmeren

Heeft u zin om een heerlijk dagje te genieten in het recreatiegebied de Zandmeren (omgeving Kerkdriel) en op de Maas? Dan is de jachthaven van Van Gent Watersport de plek die u moet bezoeken. Wij bieden volop mogelijkheden in sloepverhuur in Kerkdriel om een heerlijk dagje op het water te zijn.

Een dagje varen zonder vaarbewijs

Het recreatiegebied de Zandmeren is een heerlijk gebied dat bestaat uit drie aaneengesloten plassen. Daarnaast is dit gebied direct verbonden met de Maas. Dit is uiteraard niet alleen een perfecte locatie voor ervaren watersporters maar ook voor mensen die het leuk vinden om af en toe een keer het water op te gaan. Van Gent Watersport biedt volop mogelijkheden op dit gebied. U kunt bij ons onder andere terecht voor het huren van een sloep. Dit is uiteraard een prima optie voor een uitje op het water. U kunt bij ons terecht voor bootverhuur zonder vaarbewijs. Dit is perfect voor een dagje varen.

Bootverhuur Kerkdriel voor een lekker uitje op het water

De jachthaven van Van Gent Watersport vormt in diverse opzichten het middelpunt van het recreatiegebied. We beschikken over veel faciliteiten om zowel langs als op het water te genieten. Om op het water te genieten verhuren we diverse boten zoals sloepen, polyvalk zeilboten en SUP planken. Daarna kunt u langs het water genieten van de heerlijke ervaring die u heeft opgedaan. Veel mensen maken dan ook dankbaar gebruik van onze veelzijdige mogelijkheden in bootverhuur of sloepverhuur voor een lekker dagje op het water.

Van Gent Watersport voor sloepen verhuur

Met onze sloepen kunt u heerlijk het prachtige gebied van de Zandmeren op eigen gelegenheid en in uw eigen tempo ontdekken. Wij hebben hiervoor twee modellen voor u beschikbaar. U kunt kiezen voor een Liberty 475 XL sloep waarin maximaal 5 personen kunnen plaatsnemen of u kunt kiezen voor een SilverYacht sloep van een groter formaat waarin 5 personen kunnen plaatsnemen. Het huren van een sloep is dus een ideale optie voor een dagje weg op het water met de familie, met een groep vrienden of vriendinnen of uiteraard samen met uw partner. Wij geven u vanzelfsprekend uitleg over het varen met een sloep en helpen u (letterlijk) op weg met tips voor de leukste plekjes in de omgeving. We kunnen u zelfs voorzien van proviand voor onderweg als u kiest voor ons tapas arrangement of aangeeft dat u onze picknickmand mee aan boord wilt.

Wij hebben diverse sloepen beschikbaar voor de verhuur gedurende de zomerperiode. (Deze loopt van 1 april tot 1 oktober). Onze jachthaven is zowel over land als via het water goed te bereiken. Wanneer u door omstandigheden uw reservering niet kunt voldoen, verzoeken wij u twee dagen van te voren contact met ons opnemen om uw reservering kosteloos te annuleren. Wanneer u uw reservering niet op tijd annuleert, zijn wij niet meer instaat een nieuwe huurder te zoeken en zijn wij genoodzaakt om het verschuldigde bedrag aan u door te berekenen. In verband met hygiëne zijn huisdieren niet welkom op onze sloepen.

Tarieven en beschikbaarheid

U kunt bij ons de Liberty 475 XL sloep huren. Deze is geschikt voor maximaal 5 personen. U kunt deze sloep huren voor een ochtend (08:30 – 12:30 uur) voor €75, een middag (13:00 – 17:00 uur) voor €110 of een hele dag (10:00 – 17:00) voor €140. Deze prijzen zijn inclusief 20 liter brandstof, dit is genoeg voor een hele dag zorgeloos varen. Er wordt op voorhand wel een borg gevraagd van €200 euro. De Harding Reddingssloep is geschikt voor maximaal 12 personen. U kunt deze sloep voor een middag huren (13:00 – 17:00 voor €190 of een hele dag (10:00 – 17:00 uur) voor €280. Deze prijzen zijn inclusief een 70 liter tank en een boegschroef. De borg van deze sloep bedraagt € 300,00.

Wilt u reserveren, heeft u vragen of wilt u de beschikbaarheid weten? U kunt ons mailen of u kunt ons bellen via het telefoonnummer 0418633057.