Van Gent Marine Service in Kerkdriel voor boot onderhoud en reparatie

Van Gent Marine Service is een flexibel en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het onderhoud en reparatie van boten. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden die aan uw vaartuig uitgevoerd moeten worden. Van Gent Marine Service is één van de faciliteiten die u aan zult treffen in de jachthaven van Van Gent Watersport in Kerkdriel, gelegen in het recreatiegebied de Zandmeren. Voor het onderhouden en repareren van uw boot kunt u contact met ons opnemen!

Laat uw boot repareren door een specialist

Van Gent Watersport biedt veelzijdige mogelijkheden als u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf om uw boot te laten repareren. U kunt bijvoorbeeld bij onze Van Gent Marine Service terecht voor onder andere het installeren van boeg-/hekschroeven, scheepsmotoren, verwarming (hetelucht of cv-systemen), vuilwatersystemen en generatoren. Tevens kunt u bij ons terecht voor werkzaamheden als reparaties aan inboard-motoren, de technische installatie van uw jacht, verzekering schades, jachtschilderwerken, jachtinterieur aanpassingen en renovatie aan teakdekken.

We hebben hiervoor de beschikking over alle faciliteiten om deze werkzaamheden voor u uit te voeren, zoals een botenlift met een capaciteit tot wel 40 ton en een grote werkplaats om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Dus wilt u uw boot laten repareren? Neem dan snel contact met ons op! Ook voor onderhoud van uw jacht kunt u bij ons terecht.

Onderhoud aan uw boot om deze zomer- of winterklaar te maken

Uiteraard kunt u ook bij Van Gent Marine Service terecht om uw boot zomerof winterklaar te maken. Hiermee maakt u uw vaartuig klaar voor het nieuwe vaarseizoen of biedt u uw boot een duurzame bescherming tegen de winterse invloeden. Als wij uw boot zomerklaar en winterklaar maken, kunt u onder andere denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Controle van het onderwaterschip en antifouling
  • Controle en onderhoud schroef en schroefas
  • Motoronderhoud
  • Controle van gas en elektriciteit aan boord

Merkonafhankelijke onderhoud- en reparatie service voor boten

Van Gent Marine Service biedt een merkonafhankelijke onderhoud- en reparatie service voor boten. U kunt bij ons dus terecht met ieder merk of type boot. Onze vakkundige- en ervaren medewerkers helpen u graag verder, in dit geval letterlijk. Ook kunnen wij boot onderhoud en/of reparatie op locatie verrichten. Informeer gerust naar onze mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Gent Marine Service is zowel over het land als via het water goed te bereiken.

Informeer gerust vrijblijvend naar onze gunstige tarieven door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ons ook even bellen via: 0418633057.