Zeilbootverhuur in recreatiegebied de Zandmeren

Heeft u zin om een dagje heerlijk te zeilen op één van de plassen in het recreatiegebied de Zandmeren (omgeving Kerkdriel)? Dan kunt u uitstekend bij de jachthaven van Van Gent Watersport terecht voor zeilbootverhuur. U kunt bij ons zeilboten huren voor een hele of een halve dag.

Zeilbotenverhuur bij Van Gent Watersport

Van Gent Watersport heeft een jachthaven die zowel letterlijk als figuurlijk het middelpunt vormt van het recreatiegebied de Zandmeren. We hebben zeer veel faciliteiten (zoals een gezellig paviljoen) waarvan u gebruik kunt maken om te genieten langs het water maar we bieden ook mogelijkheden om op het water te genieten. Wat dacht u van een hele- of een halve dag zeilen? Hiervoor kunt u bij onze zeilbotenverhuur terecht.

Polyvalk verhuur in recreatiegebied de Zandmeren, Kerkdriel

Recreatiegebied de Zandmeren bestaat uit onder andere drie aaneengesloten plassen. Dit is uiteraard een perfecte locatie voor watersporters! Er is dan ook volop ruimte om lekker met een zeilboot het water op te gaan. Als u zelf niet in bezit bent van een boot, kunt u prima bij Van Gent Watersport terecht. Naast de verhuur van sloepen en SUP boards, kunt u onze compleet uitgeruste polyvalken huren. Dit zijn eenvoudig uitgevoerde zeilboten die uitstekend geschikt zijn om een dag of dagdeel te varen. Wij bieden uitstekende mogelijkheden om heerlijk te kunnen zeilen en te genieten op het water. De polyvalk is geschikt voor maximaal 5 personen. Wij beschikken over 4 polyvalken die we enkel in de zomerperiode (1 april – 1 oktober) verhuren. Onze jachthaven is zowel over land als via het water goed te bereiken.

Wij zijn een van de weinige bedrijven waar u terecht kunt voor polyvalk verhuur. Het is wel van belang dat u enige vaardigheid heeft in het zeilen om hier echt optimaal van te genieten. Als dat niet het geval is, adviseren wij van één van onze bovengenoemde andere huur opties gebruik te maken.

Tarieven en beschikbaarheid

U kunt bij ons een polyvalk huren voor een hele dag, maar ook voor een halve dag. Voor een hele dag (van 10:00 – 17:00 uur) is de huur van een polyvalk € 65,00. Voor een halve dag (van 13:00 – 17:00 uur) bedraagt dit € 45,00. Wel wordt er een borg van € 150,00 gevraagd. De huurprijs en de borg worden niet verrekend met elkaar en dienen vooraf bij het ophalen contant te worden voldaan.

Het is ook mogelijk om een buitenboordmotor (4 pk) te huren. Voor een hele dag kost dit € 20,00 extra en voor een halve dag € 15,00 extra. Daarnaast zijn er ook extra mogelijkheden om bij te boeken:

  • Koffie met appelgebak bij aankomst voor € 4,75 per persoon
  • Aftersail borrel bestaande uit een afzakkertje en een bittergarnituur voor € 4,50 per persoon

Wilt u reserveren, heeft u vragen of wilt u de beschikbaarheid weten? U kunt ons mailen of u kunt ons bellen via het telefoonnummer 0418633057.