Van Gent Watersport, de centraal gelegen jachthaven in Kerkdriel

Bent u op zoek naar een jachthaven in Kerkdriel aan de Zandmeren? Dan is de jachthaven van Van Gent Watersport uw bestemming. Wij zijn een gastvrije, comfortabele en veilige thuishaven voor uw boot. Zowel passanten als mensen met een vaste ligplaats zijn van harte welkom om gebruik te maken van onze voorzieningen. U kunt ons zowel over het land als via het water bereiken. Bent u dus opzoek naar een ligplaats in de jachthaven in Kerkdriel? Neem dan snel contact op!

Jachthaven aan de Maas

Van Gent Watersport is al ruim 40 jaar een begrip in de watersport! Onze jachthaven ligt in het recreatiegebied de Zandmeren, centraal in een prachtig landschap van rivieren, dijken, polders en mooie dorpen. De Zandmeren is een recreatiegebied aan de Maas en ligt dichtbij rivieren zoals de Waal. Er zijn dus ruim voldoende mogelijkheden om optimaal in, op of om het water te genieten en heerlijk te recreëren. Vele watersportliefhebbers en bezoekers van het recreatiegebied genieten graag van de gezellige sfeer in onze jachthaven en het gemak van onze vele faciliteiten.

Comfortabele thuishaven voor uw boot

Onze jachthaven kenmerkt zich door de beschikbaarheid van ruime boxen en hun prettige indeling. We hebben ruimte voor 450 ligplaatsen voor boten tot maximaal 20 meter. De boxen zijn voorzien van een stroompunt en verdeeld over de steigers kan men watervoorzieningen vinden. Uiteraard is er WiFi beschikbaar. De haven is uitstekend verlicht en voorzien van voldoende brandblussers en andere noodvoorzieningen.

Onze jachthaven wordt gedurende de nacht afgesloten. De mensen met een ligplaats voor de boot voorzien we van een sleutelkaart om altijd toegang te hebben tot het terrein. De sanitaire voorzieningen zijn uiteraard 24 uur per dag beschikbaar. Tevens zijn er wasmachines en drogers beschikbaar in de haven.

Ligplaats voor boot

U bent van harte welkom om een aantal dagen in onze jachthaven in Kerkdriel te verblijven of zelfs gebruik te maken van onze voorzieningen als vaste ligplaats voor uw boot. We onderscheiden ons onder andere door de beschikbaarheid van vele faciliteiten zoals een gezellig paviljoen met terras aan het water en een watersportwinkel.Tevens hebben we de beschikking over een botenlift om reparaties en onderhoud aan uw boot mogelijk te maken.

Jachthaven met een exclusief eco-label

Tot slot willen we u vol trots melden dat we sinds 2009 de blauwe vlag mogen hijsen als teken dat we als jachthaven voorzien zijn van een exclusief eco-label. Hiervoor voldoen we onder andere aan de volgende criteria:

Water en kades zijn schoon.

Voldoende beschikbaarheid van goede hygiënische sanitaire voorzieningen.

Beschikbaarheid van een gescheiden afvalinzamelingsysteem.

Verbod op het lozen van afvalwater in het water van de haven.

Aanwezigheid van voldoende redding- en blusmaterialen.

Er is een havenreglement met gedragscodes voor bezoekers van kracht.

Er is informatie beschikbaar dat betrekking heeft op de omgang met natuur en milieu.

Informeer gerust vrijblijvend naar onze beschikbaarheid door contact met ons op te nemen. Bel vrijblijvend naar: 0418633057.We brengen enkel kosten in rekening bij overnachtingen. Dagrecreanten kunnen uiteraard gratis bij ons aanmeren.