Gezellig paviljoen aan het water in Kerkdriel

Bent u aan het genieten in het recreatiegebied de Zandmeren in de omgeving van Kerkdriel en heeft u zin om een gezellig terras te bezoeken? Dan bent u van harte welkom bij Paviljoen 212. Dit gezellige paviljoen is te vinden bij de jachthaven van Van Gent Watersport. Zowel watersporters als recreanten op het land zijn van harte welkom om te genieten in ons gezellige paviljoen aan het water.

Paviljoen 212: het restaurant met een terras aan het water

Paviljoen 212 is het gezellige restaurant met een terras aan het water dat gelegen is in het midden van het recreatiegebied de Zandmeren in de omgeving van Kerkdriel. Door de mooie centrale ligging van de jachthaven van Van Gent Watersport in het gebied, kunt u optimaal genieten van het karakteristieke Hollandse landschap bestaande uit een prachtige mix van rivieren, dijken, polders en mooie dorpen.

Uiteraard zorgen wij dat u goed verzorgd wordt als u Paviljoen 212 bezoekt. We zijn een havenrestaurant en hebben een mooie veelzijdige menukaart voor u ter beschikking. Voor iedere smaak en wens hebben we wel de meest heerlijke gerechten. Paviljoen 212 biedt de juiste combinatie tussen een kopje koffie, lunch, diner en lekker borrelen in de sfeer zoals u kent bij Van Gent. Wilt u lunchen aan het water? Kom dan gauw langs!

Ontbijten, lunchen, dineren of borrelen

Paviljoen 212 is een fijne uitvalsbasis voor iedereen die aan het genieten is in het recreatiegebied de Zandmeren, u kunt hier bijvoorbeeld lunchen aan het water. Er is immers veel te doen in dit gebied, zowel op het water als op het land. Het is een heerlijke plek om even bij te komen na een dag varen, bezig te zijn geweest met outdoor sporten of na een wandeling in combinatie met de overtocht met het bekende voetveertje over het water van de Zandmeren.

Als u op zoek bent naar een heerlijke plek om te ontbijten, lunchen, dineren (in de zomer) óf borrelen aan het water dan bent u van harte welkom bij Paviljoen 212. Deze heerlijke plek is uiteraard via het water maar ook over land goed bereikbaar. We hebben voldoende parkeermogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend onze gastvrijheid te ontdekken. U kunt ons bereiken via: 0418633057.