Een overzicht van de steigers van Van Gent Watersport

Jachthaven

Bij ons begint uw watersportplezier met de wetenschap dat u een gastvrije, comfortabele thuishaven heeft. Wij zijn al ruim 30 jaar een begrip in de watersport!

Van Gent marine service

Bij van Gent marine service kunt u het gehele jaar terecht voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn bekend met vele type schepen.

Bootshop4all

De Bootshop heeft een uitgebreid assortiment watersportartikelen zoals lijnen, onderhoudsproducten,
onderdelen,motoren enz.

Op zoek naar een ligplaats voor uw boot voor het seizoen van 2019?

Van Gent Watersport is een full-service marina gelegen in Kerkdriel midden in Recreatiegebied De Zandmeren. Dit mooie recreatiegebied ligt precies op een landtong midden in een plas in de uiterwaarden van de Maas. En is  hiermee een top locatie voor alle watersporters.

Onze haven is voorzien van alle gemakken voor de watersporter, zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een prachtige ligplaats, uitgebreide watersportwinkel, marine service en een overheerlijk restaurant. Benieuwd naar onze scherp geprijsde tarieven voor 2019?  Kijk op: http://www.vangentwatersport.nl/tarievenligplaats

Spada boats

Vol trots presenteert van Gent Watersport haar eigen merk rubberboten:

Spada Boats.

Spada Boats biedt u opblaasbare rubberboten en RIB’s met een hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Een Spada boot staat garant voor goede vaareigenschappen, duurzame kwaliteit en een groot gebruiksgemak.

De boten zijn verkrijgbaar in onze winkel! Bezoek de Spada Boats voor meer informatie!

NIEUW: Tohatsu buitenboordmotoren

Nieuw in ons assortiment zijn de buitenboordmotoren van Tohatsu. De viertakt motoren van Tohatsu bieden kracht, die niet ten koste gaat van het brandstofverbruik, in combinatie met een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding. Daarnaast zijn de motoren voordelig in aanschaf én onderhoud.

Bezoek onze webshop of neem in kijkje in de winkel voor meer informatie en prijzen over deze top buitenboordmotoren!

Een droom is werkelijkheid geworden!

Bert van Gent, in 1979 nog mede- eigenaar van een zand- en grindhandel, heeft van jongs af aan gedroomd van een eigen jachthaven. In dat jaar is hij aan zijn droom begonnen met een kleine steiger voor 20 ligplaatsen. Na aansluiting van de gemeente bij het stadsgewest kreeg hij de vergunningen om een nieuwe jachthaven met 210 ligplaatsen te realiseren.

Om een totaalconcept aan de watersporter te kunnen bieden is er in 1983 begonnen met de bouw van een werkplaats. Ook werd er een winkelschip neergelegd waar men terecht kon voor de benodigde watersport artikelen voor de boot! Samen met zijn vrouw Ria heeft hij recreatiegebied ‘de Zandmeren’ op de kaart weten te zetten en is de kleine steiger inmiddels uitgegroeid tot een prachtig watersportcomplex met 450 ligplaatsen.